JOSEP GARGANTÉ, regidor de la CUP Capgirem Barcelona "Tenim molt clar que això no va cap al PP, no va cap a C's, no va cap al PSC, cap a Esquerra sinó que va directament cap a nosaltres. Ja teníem clar que l'Ajuntament mai ha sigut la casa de tots els veïns i veïnes de Barcelona. Avui se'ns confirma."

Garganté ha explicat que l’agent de la Guàrdia Urbana el va informar que, quan hi ha concentracions o manifestacions contra l’Ajuntament a la plaça de Sant Jaume en cap de setmana, no es permet l’entrada a ningú, només a regidors sense acompanyants. El regidor de la CUP ha assegurat, però, que aquest dissabte no hi havia cap manifestació. “Aquesta restricció va apuntada cap a la CUP Capgirem Barcelona”, ha dit Garganté, que creu que la mesura no afecta igual altres grups municipals, i ho justifica pel fet de ser “l’únic col·lectiu que quan hi ha un conflicte laboral, hi som”.

“Ja teníem clar que l’Ajuntament mai no ha sigut la casa de tots els veïns i veïnes, i no ho és ni amb l’Ajuntament del canvi”, ha sentenciat. Josep Garganté ha lamentat que el consistori recorri a “una sortida policial quan xoquen amb demandes laborals, socials o veïnals”. El regidor de la CUP creu també que darrere d’aquesta “política de veto” hi ha la voluntat d’estalviar-se “maldecaps”, com la presència fa pocs dies de socorristes dins l’Ajuntament per resoldre un conflicte laboral. Malgrat la negativa inicial, Garganté ha explicat que els agents van deixar entrar finalment les representants de Las Kellys.