MARÍA JOSÉ LECHA, regidora de la CUP Capgirem Barcelona: "La nostra aposta és per lluitar, com així ho portaven al programa molts dels grups que ara estan a l'Ajuntament de Barcelona; i parlem també de Barcelona en Comú. Tot i que nosaltres també hem de dir i ens preocupa molt, que el PSC pugui ser un obstacle."

Després de la campanya protagonitzada per la CUP de l’AMB —que va omplir fonts públiques d’aneguets de goma per demanar que es municipalitzi la gestió del subministrament d’aigua— ara el Grup Municipal de la CUP Capgirem Barcelona traslladarà la petició al plenari de novembre.

La proposició tindrà quatre branques: d’una banda els cupaires demanaran que es creï una comissió d’estudi sobre el model de gestió pública i, de l’altra, volen que es faci una audiència pública “amb persones i col·lectius especialitzats en la qüestió” i els agents que actualment gestionen el servei. També demanen que la creació de la comissió vagi acompanyada d’un pressupost i d’un calendari.

María José Lecha ha recordat que fer pública la gestió del subministrament d’aigua formava part del programa electoral d’altres forces, “també de Barcelona en Comú”. Tot i així, ha advertit que els “preocupa molt que el PSC pugui ser un obstacle” com a membre del govern municipal.