La número dos de Junts per Catalunya (JxC) per Barcelona, Laura Borràs, ha carregat fort aquest dimecres contra el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, després que aquest ha assegurat que Carles Puigdemont haurà de recollir l’acta d’eurodiputat físicament a Madrid, en cas que en sigui escollit.

Així, Borràs ha etzibat: “Tajani, aquell que va dir que Mussolini feia coses bones, qui vol Puigdemont a la presó“. Segons Borràs, Puigdemont “és una veu lliure a l’Europa lliure i no la suporten, la volen apartar” i ha avisat que “serà Luxemburg qui decidirà sobre la immunitat de l’expresident de la Generalitat”.

Ho ha dit en un acte de campanya a Vilafranca del Penedès, acompanyada, entre d’altres, del diputat de JxC al Parlament de Catalunya, Albert Batet.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]