El candidat d’En Comú Podem (ECP) a les eleccions generals, Jaume Asens, ha retret que la candidata del PSC, Meritxell Batet, repeteixi en campanya que vol “evitar la formació d’un govern de dretes a l’Estat” però, mentrestant, els socialistes pacten amb el PP o Cs. Ha afegit que “és una vergonya que diguin que són la garantia per frenar la dreta però a Tarragona, Badalona, Lleida i Andalusia governin amb la dreta”.

Ho ha dit en un acte a Tarragona, on Asens ha fet referència a les aliances del PSC amb Cs als ajuntaments de Lleida i Tarragona, o amb el PP a Badalona, a banda de recordar que, a Andalusia, Susana Díaz va governar amb el suport del partit taronja.

En aquest sentit, Asens ha apel·lat els socialistes de tot cor que encara dubtena qui votar perquè ho facin “per En Comú Podem“.

“Neteja de clavegueres”

El candidat d’ECP també ha promès que volen arribar al Govern per fer “una política de neteja de clavegueres” que, ha assegurat, “el PSOE no farà” perquè “les van crear ells”.

En l’acte electoral també hi han participat el cap de llista per Tarragona, Ismael Cortés; la número dos de la candidatura, Aina Vidal, Yolanda López, diputada d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, i Carla Aguilar, candidata d’En Comú Tarragona a les eleccions municipals.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]