Turull en el judici de l'1-O

Junts per Catalunya demanarà a la Junta Electoral Central (JEC) que permeti que els seus caps de llista a les eleccions generals del 28-A, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull —candidats per Barcelona, Lleida i Tarragona, respectivament— facin entrevistes als mitjans de comunicació per via telemàtica, des de la presó de Soto del Real.

La candidatura que encapçalen Jordi Sànchez i Laura Borràs ha cursat peticions perquè Sànchez pugui participar, per videoconferència, en una roda de premsa de l’ACN diumenge, 21 d’abril, a les 11.30 h i en la que té prevista l’agència EFE dijous, 18 d’abril, a la mateixa hora.

El partit també ha confirmat que ha demanat aquest dimecres que Jordi Turull pugui participar en una entrevista a Lleida TV —prevista per a dimarts, 23 d’abril, a les 20.35 h però que es podria enregistrar dilluns, 22— i que Josep Rull pugui fer el mateix per a El Punt Avui TV i el Canal Terres de l’Ebre el mateix dilluns, 22 d’abril.

La petició de JxC arriba després que aquest dimarts la JEC va acceptar que el cap de llista d’ERC, Oriol Junqueras, comparegui per videoconferència en una roda de premsa de l’Agència Catalana de Notícies divendres, 19 d’abril, al migdia.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]