JORDI MARTÍ, candidat a les primàries del PSC "Just al final de la campanya, tots els adversaris em comencen a criticar, coma, un bon auguri. Vol dir que els comença a preocupar la meva victòria. No li donaria més importància. Arriben tard en la crítica."

Martí ha contestat així les paraules de Bonet al ‘BTV notícies matí’ en què ha qualificat la gestió del president del Grup Municipal del PSC de “fracàs i oportunitat perduda”. “No li donaria més importància”, ha reblat Martí, que considera que les crítiques dels seus adversaris a les primàries “arriben tard”. El líder socialista a l’Ajuntament ha insistit en què els arguments que han fet servir els rivals durant la campanya de les primàries han estat els mateixos temes que els regidors socialistes han criticat des del consistori. “Això demostra l’èxit del que hem fet”, ha assegurat.

Justament aquest divendres, el candidat a les primàries ha publicat al seu blog un manifest amb el títol “Nosaltres votem Jordi Martí. I tu?” signat, entre d’altres, pels diputats crítics del PSC al Parlament, Joan Ignasi Elena i Marina Geli, els exconsellers Montserrat Tura, Antoni Castells i Joan Manuel del Pozo, l’exmilitant del PSC Toni Comín, la regidora socialista Montse Sánchez i l’esposa de Pasqual Maragall, Diana Garrigosa. En el manifest, asseguren estar convençuts que “la victòria de Jordi Martí a les primàries de Barcelona serà clau per redreçar l’actual deriva d’allunyament del PSC del cor del catalanisme polític”.