L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha estat rebut amb aplaudiments i una forta xiulada en un dels seus primers actes oficials al Gran Teatre del Liceu. Collboni ha assistit a l’acte de celebració dels 30 anys de l’Escola de Músics del Raval i, quan ha pujat a l’escenari a fer un breu discurs, s’han sentit aplaudiments del públic però també una forta xiulada.

Collboni ha destacat la feina d’aquesta entitat per garantir l’accés a la cultura en un barri com el Raval i ha defensat que això reforça les polítiques de cohesió social. També ha garantit que l’Ajuntament de Barcelona seguirà fent costat a l’Escola de Músics del Raval. L’escridassada s’ha tornat a produir quan l’alcalde ha abandonat l’escenari del Liceu un cop acabada la seva intervenció.

Les prioritats del nou alcalde

El primer dia laborable com a alcalde ha arrencat a l’Ajuntament amb la rebuda que l’equip socialista ha fet a Jaume Collboni, entre aplaudiments. Des del consistori, l’alcalde ha fixat com a prioritats del seu govern la neteja i ordenació de l’espai públic. També ha deixat la porta oberta a incorporar els comuns a l’executiu municipal, tot i que ha afirmat que en els primers mesos governarà en minoria amb els 10 regidors del PSC.