(ACN/redacció) El Partit Socialista (PSC) ha fet una visita a Tortosa aquest dissabte a la tarda en el marc de la campanya per a les eleccions a Catalunya 2021. El candidat a la presidència, Salvador Illa, s’ha acompanyat de Miquel Iceta, primer secretari del PSC i actual ministre de Política Territorial i Funció Pública, i de la cap de llista per Tarragona, Rosa Ibarra. En la seva intervenció, Iceta ha presentat Illa com “l’home que ve a canviar les coses” a Catalunya.

Segons Iceta, el presidenciable del PSC és “la persona que pot ajudar a treure la política catalana del forat“. Els socialistes alerten que els catalans “no es poden permetre” quatre anys més de govern amb Junts per Catalunya i Esquerra Republicana, ja “que es mira constantment el melic i exhibeix divisions“. Iceta, que ha assistit al primer acte de partit des que va agafar la cartera de Política Territorial, ha preguntat: “Si podeu votar al millor, per què conformar-se amb menys?“.

El PSC ofereix “estabilitat” a Catalunya

Al seu torn, Salvador Illa ha ofert “estabilitat i solvència” a Catalunya després de “10 anys de bloqueig, perduts“. El candidat del PSC al 14-F ha denunciat que l’indepentisme ha dut els catalans “al precipici” i que el territori “ha passat de l’excel·lència a la decadència”. Ha reivindicat el PSC com a única força “amb una mirada àmplia i cap endavant“, i ha promès un govern “progressista, solidari i dialogant”.