Iceta ha fet una conferència al Cercle d’Economia on ha explicat la seva estratègia pel què fa a les polítiques socials. Hi ha explicat el pla de xoc que vol desenvolupar per valor de 3.000 milions d’euros. Iceta ha dit als assistents que no té “experiència empresarial ni laboral fora de la política”, però que això precisament el fa “el millor per fer el que cal”.

No investirà “Albiol ni Arrimadas”

El candidat socialista ha deixat clar en diverses ocasions durant la campanya electoral que no investirà cap president independentista. Ahir també va afegir que els socialistes no investirien cap president de dretes. Unes afirmacions que avui ha refermat anomenant directament els candidats del PP i de Ciutadans: “No em veig fent candidat ni a Albiol ni a Arrimadas, necessitem un altre camí”, ha afirmat.

Així mateix, Iceta ha descartat de manera categòrica cap pacte amb els comuns. Ha dit que el candidat de la formació, Xavier Domènech, ja va apuntar a pactes amb ERC i el PSC i que ambdós partits ja ho han negat durant la campanya. “S’ha quedat sense parella abans de començar el ball”, ha ironitzat el candidat socialista.