Després que la setmana passada compareguessin els principals implicats en el cas, Jordi Hereu ha apostat per donar carpetada a la comissió, perquè creu que les compareixences que ja s’han fet “són molt rellevants”. L’alcalde diu que seran els grups els que decidiran per majoria si cal que compareguin més testimonis.

L’oposició exigeix que no es tanqui en fals

El portaveu del grup municipal de CiU, Joaquim Forn, ha assegurat que l’alcalde “té molta pressa, massa pressa, per posar punt final a una  comissió que est sent molt útil per aclarir què va passar en la  tramitació a l’Ajuntament d’aquesta operació”. Forn diu que seran els grups els que consensuaran si cal cridar més testimonis.

De la seva banda el PP ha demanat que no es “tanqui en fals”  la comissió. La seva portaveu, Àngels Esteller, ha explicat que ja ha lliurat la seva proposta de nous compareixents al president de la comissió, Jordi William Carnes.

ERC demana que Hereu rectifiqui

Davant les paraules d’Hereu, Jordi Portabella ha emès un comunicat. Ha dit que no descarta demanar més compareixences a la comissió, “si  l’alcalde no reconeix que ERC mai ha recolzat l’hotel.” Hereu ha defensat la tramitació  del projecte, amb “un procés recolzat per tots”. Portabella acusa l’alcalde de voler confondre l’opinió pública.