Es tracta de l’edifici número 116 del carrer de l’Hospital situat al Raval. Segons Gala Pin, la posició de la Sareb, coneguda com a banc dolent, és “despietada”, ja que no ha volgut negociar amb el consistori. La regidora explica, a través de la xarxa social, que els llogaters pagaven la mensualitat —primer 300 euros i després 250— a una immobiliària que va desaparèixer.

Segons Pin, l’empresa propietària hauria fet fallida en el moment de la bombolla immobiliària i la Sareb es va quedar els actius, despreocupant-se dels llogaters i de l’estat dels pisos. Posteriorment, el banc ha denunciat l’impagament de les mensualitats, un fet que ha comportat diverses ordres de desnonament com l’anunciada per aquest dilluns i que afecta set famílies. Tot i així hi ha més desnonaments anunciats, per al dia 25 de novembre i l’1 de desembre.

Els veïns han explicat a la regidora del districte que tenen voluntat de pagar el lloguer, però ningú els reclama els diners i paral·lelament el banc els denuncia. Gala Pin ha titllat de “brutalitat humanitària” aquest cas de desnonament i ha assegurat que el consistori ha sol·licitat que s’ajornin els desnonaments, malgrat la proposta no ha prosperat. A més, com que la Sareb ha incomplert el deure de conservació de l’edifici, l’Ajuntament ha iniciat els tràmits perquè ho facin.

La regidora ha anunciat que participarà aquest dilluns en l’intent per frenar el desnonament davant de l’edifici per tal de denunciar també l'”assetjament immobiliari” que està vivint la zona del Raval.