Fernández Díaz ha dit que en altres localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona, com Castelldefels i Badalona, les pantalles gegants per seguir La Roja han tingut una bona acceptació. El president del Grup Municipal del PP vol que Barcelona s’afegeixi a la iniciativa d’aquestes dues ciutats, governades pel PP.

Ha assegurat que hi ha hagut un canvi substancial en Trias en relació amb el Mundial de fa dos anys. Fernández Díaz ha dit que quan l’alcalde actual era a l’oposició demanava multar els taxis que lluïen banderes espanyoles. “Ara va més enllà i prohibeix que Barcelona instal·li pantalles al carrer”, ha dit.

L’Ajuntament de Badalona ha informat en un comunicat que aquest dimecres al voltant de 5.000 persones van seguir la semifinal que va disputar Espanya amb una pantalla de 40 metres al parc de Gran Sol, del barri de Llefià, i ha anunciat que diumenge tornarà a col·locar-la per la final.

Membres de Ciutadans han engegat una campanya a Twitter en què demanen instal·lar una pantalla gegant a Barcelona, amb el hashtag #Triaslapantalla i l’usuari @Eurocopa2012BCN. La celebració per la victòria de La Roja en el Mundial de Sud-àfrica va acabar amb greus incidents a la plaça d’Espanya.