ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Veig plena disponibilitat del Ministeri de l'Interior, absolut interès per part de l'Ajuntament i, per tant, veig més que factible i imminent que el barri de la Barceloneta tindrà comissaria de policia, una caserna de la Guàrdia Urbana sense descartar un ús mixt amb els Mossos d'Esquadra."

Alberto Fernández Díaz assegura que ja fa temps que l’Ajuntament i el Ministeri de l’Interior treballen per ubicar una comissaria al número 32 del passeig de Joan de Borbó. Aquest edifici, tancat des de fa anys, ja havia estat una comissaria de la Policia Nacional. El president del Grup Municipal del PP no ha descartat que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra facin un ús mixt del nou equipament.

El líder popular ha afegit que els tràmits per a la cessió d’aquest espai, ara propietat del ministeri, estan molt avançats: ja s’ha taxat l’immoble, els informes estan redactats i l’Ajuntament ja n’ha pagat el 25% del valor de taxació com a fiança. Queda pendent l’acord de la gerència d’infraestructures, la ratificació del Ministeri de l’Interior i l’acceptació per part de l’Ajuntament de la transacció.

Fernández Díaz ha detallat que l’edifici fa 684 metres quadrats i disposa de calabossos.