XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Que hi hagi [obres] no vol dir que no es pugui fer la V. No pararem les obres. És un dia festiu. Per tant, els operaris no hi són. I ja veu vostè a la velocitat que van les obres a la Diagonal." "Si vostè em pregunta com els veig [els pressupostos], jo els veig fatal. Però jo faré l'impossible per negociar un pressupost. Però el sentit comú em diu que això serà gairebé impossible. Si quan no hi havia eleccions no hem estat capaços d'aprovar un pressupost, ja em dirà amb eleccions entremig."

Trias ha respost als que l’acusen de deixar de banda els barris més desafavorits de la ciutat que ell es passeja per tots els barris d’igual manera i que l’Ajuntament està fent obres en molts indrets de la ciutat. L’alcalde s’ha mostrat satisfet perquè la Festa Major de Gràcia s’estigui desenvolupant amb normalitat i ha dit que espera que la de Sants vagi igual de bé, al marge del conflicte de Can Vies.

Del curs municipal que arrenca, Trias ha dit que espera reunir-se aviat amb els líders dels grups de l’Ajuntament per negociar el pressupost per a 2015. Ha reconegut, però, que trobar suports serà difícil perquè, si ja ho ha estat fins ara, encara es complicarà més la possibilitat d’assolir qualsevol mena de pacte en un any d’eleccions municipals. Per tant, l’alcalde compta que caldrà prorrogar els pressupostos d’aquest any o bé recórrer a una moció de confiança per aprovar-ne uns de nous en minoria, com va fer per als d’aquest any.