Eva Parera Valents

La candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, s’ha compromès a fer una política estable d’ajuts als autònoms si arriba al govern municipal. En aquest sentit, no entén que l’Ajuntament de Barcelona no tingui una regidoria d’autònoms i emprenedoria i assegura que si després de les eleccions municipals 2023 pot entrar al govern de Barcelona, crearà aquesta figura per “ajudar els que creen ocupació”.

Parera ha dit que les ajudes als autònoms que ha donat l’Ajuntament, com les que es van oferir als donats d’alta durant la pandèmia, són “mesures puntuals” que no es poden confondre amb una política estable. La líder de Valents ha proposat bonificar el primer tram de la quota d’autònoms per pal·liar-ne “els efectes negatius” i revisar com s’atorguen ara les subvencions a entitats per destinar els diners a ajudes directes a la contractació.

Comiat a Josep Bou

Just el dia en què s’ha conegut que el líder del PP, Josep Bou, deixarà l’Ajuntament de Barcelona al ple de març, Eva Parera li ha desitjat sort. “El trobarem a faltar”, ha dit la cap de llista de Valents, que s’ha assegut al costat de Bou als plens en aquest mandat: “Ha estat un company de ple prou divertit que ha fet les sessions més amenes”.