El govern municipal ha presentat el Pla de barris de la Marina en una trobada amb els veïns a la plaça de la Marina. Hi han estat presents la consellera de la Marina, Esther Pérez, i la cap de la iniciativa, Xitlali Hernández, qui han traslladat als assistents els objectius d’aquesta inversió.

Segons ha explicat l’Ajuntament, es tracta d’una “dotació pressupostària extraordinària” que servirà per millorar la connectivitat entre les barriades de la Marina, l’accessibilitat, l’espai urbà i les instal·lacions esportives. També es destinaran a recuperar la memòria històrica i redescoberta del barri i a crear un nou espai per millorar l’ocupabilitat de la zona, entre d’altres.

Amb aquesta trobada, els veïns, les entitats i els consells de barri s’implicaran en la definició de les necessitats reals del barri i també en el desplegament del Pla de barris de la Marina. Hi ha diversos espais d’interacció en què es pot participar activament en el desenvolupament d’aquest pla: el grup impulsor, format per veïns i entitats que controlen la correcta execució de la iniciativa; les taules i grups de treball temàtics, que desenvolupen les propostes, i les accions participatives, a través de les quals els veïns poden expressar la seva opinió sobre els diversos projectes.