El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, s’ha pronunciat sobre el conflicte laboral a betevé després de l’acomiadament de 12 treballadors, la setmana passada, i la fi dels programes ‘Àrtic’, ‘La cartellera’ i ‘La família Barris’. “Ara mateix la continuïtat de betevé està en risc”, ha afirmat Coronas, que ha reclamat al govern d’Ada Colau i Jaume Collboni que doni explicacions: “Tothom se’n renta les mans”.

Coronas s’ha mostrat convençut que la situació “es pot redreçar” per aconseguir “la millor betevé possible” i ha denunciat manca de confiança entre la direcció i els treballadors: “Uns i altres no es creuen que els compromisos es compleixin”. El portaveu d’ERC ha dit que l’última proposta de l’empresa “era bastant millor” i que la votació va ser molt ajustada. Per això, ha afegit que “quan s’està a prop d’un acord, portar les coses a l’extrem és el pitjor”.

En aquest sentit, Jordi Coronas ha dit que “acomiadar 12 persones no és la solució al conflicte ni a fer de betevé un projecte engrescador”. Per reconstruir la confiança, el regidor d’Esquerra ha reclamat diàleg i compromís als partits, a la direcció i als treballadors. També ha apuntat que cal resoldre la situació financera “delicada” i ha instat el govern municipal a definir quin projecte té per a betevé. ERC aposta per la informació local, la cultura i ser un motor del sector audiovisual.