Públic Primavera Sound
Foto: Mar Vila (ACN)

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha qualificat de “mala notícia” que el Primavera Sound del 2023 es reparteixi entre Barcelona i Madrid. “Estem tristos, la ciutat no lidera i quan això passa, altres actors que sí que fan la seva feina se n’aprofiten”, ha afirmat. Coronas ha lamentat la reacció del tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí, que veu “molt positiu” que el festival també es faci a Madrid.

“Dubto molt que Jordi Martí estigui content”, ha apuntat Coronas, que li ha demanat una reflexió: “La feina no es va fer bé i no s’ha fet bé i, per primera vegada, el Primavera Sound no es farà íntegrament a Barcelona”. El portaveu d’ERC ha acusat el govern municipal de deixar perdre oportunitats: “Només vindran fons d’inversió i capitalisme salvatge i perdrem la ciutat”.

De la mà d’aquest govern municipal que no lidera, Barcelona seguirà perdent oportunitats
Jordi Coronas, portaveu del Grup Municipal d’ERC

Artadi denuncia “una gestió molt deficient”

També ha reaccionat a l’anunci del Primavera Sound la líder municipal de Junts, Elsa Artadi. En un comunicat, també critica que el govern municipal celebri com un èxit que el festival es faci també a Madrid i denuncia “una gestió molt deficient i incapacitat per trobar solucions que facin compatible l’esdeveniment amb el descans dels veïns”. Artadi veu “supèrbia política” en els governants de Barcelona “que volen una ciutat cada cop més tancada i excloent”.