ENRIC MILLO, portaveu del Grup Parlamentari del PPC "És una absoluta frivolitat adreçar-se a l'ONU per demanar que es respectin els drets humans de Catalunya. Això és riure's dels drets humans, perquè hi ha gent al món que pateix molt, pateix gana i se la mata per pensar diferent al món. Que les persones de Nacions Unides que lluiten per drets humans i la llibertat d'expressió al món rebin una carta d'aquí, a Catalunya, que diu que aquí no hi ha llibertat d'expressió... això és realment indecent. Els que firmen el comunicat faran el ridícul. El dia 9 es vol fer una manifestació política de suport partidista a Artur Mas i Oriol Junqueras, doncs qui vulgui que surti. Jo no sortiré a donar-los suport, però qui vulgui que ho faci perquè és lliure de fer-ho. El que no es pot fer és enganyar la gent, en política es pot fer tot menys enganyar. I fer creure a les persones de bona fe que el 9 N decideixen la independència de Catalunya amb una votació que no val per res, perquè està suspesa, això no es pot fer. El dia 9 sortosament ja s'acaba. Aquest malson, aquest xarampió s'acaba, amb el màxim respecte dels que pensen així, i comença una etapa nova que ha de ser d'esperança, d'il·lusió i d'anar a resoldre problemes. El que s'ha de fer és produir un procés de diàleg i reconstruir la relació entre uns i altres, entre el govern de Catalunya i Espanya i anar junts a construir aquest futur."

Enric Millo ha titllat de “malson i xarampió” el 9-N i ha dit que “sortosament ja s’acaba”. Millo ha assegurat que a partir del 10 de novembre arrencarà una nova etapa que “ha de ser d’esperança i d’il·lusió”. El portaveu parlamentari dels populars és partidari de “reconstruir la relació entre uns i altres” per traçar el futur “junts”. Millo ha denunciat que el govern català i els partits proconsulta “no poden fer creure a les persones que el 9-N decideixen la independència de Catalunya” perquè la votació no té validesa.

Sobre el manifest de denúncia internacional del 9-N, que han signat més d’un centenar de càrrec electes, Millo ha assegurat que es tracta d’una “frivolitat, i és indecent” perquè a les Nacions Unides es lluita pels drets humans i la llibertat d’expressió i enviar aquest document “és riure’s dels drets humans perquè al món hi ha gent que pateix molt, passa gana i se la mata per pensar diferent”.