Com mana el protocol, el primer dia de feina, les presentacions... Laia Ortiz, acompanyada de la gerent, s'ha donat a conèixer als treballadors del districte com la nova regidora de Sant Andreu. Assegura que coneix bé la diversitat dels 7 barris que el conformen i que arriba, diu, amb les prioritats molt clares. LAIA ORTIZ, regidora de Sant Andreu "Moltes obres pendents, qüestions importants com és què fem amb el tema polígons, la Maquinista, temes educatius que cal donar-hi una embrazinda, moltes coses pels propers quatre anysi fins i tot diria pels propers vuit anys." A prop, a Nou Barris, també ha començat avui Janet Sanz. És l'única regidora amb experiència dins l'Ajuntament, ara, però, afronta el repte d'assumir la responsabilitat al capdavant d'un districte en què assegura que caldrà treballar molt. JANET SANZ, regidora de Nou Barris "He tingut la oportunitat de treballar aquest districte quatre anys a l'oposició, de conèixer els 13 barris del districte, i per tant és un regal que l'alcaldessa però també tot l'equip hagin confiat en mi per tenir aquesta responsabilitat durant els quatre anys." I a Ciutat Vella Gala Pin ha estrenat despatx de regidora. És nova a l'institució però no al districte, que coneix bé des del moviment veïnal, i per això, sap que ara ve la feina grossa. GALA PIN, regidora de Ciutat Vella "A ningú se li escapa que Ciutat Vella a l'estiu és quan té més activitat i més pressió. I això vol dir que si ja ens haviem de posar a treballar de manera immediata només d'arribar a Ciutat Vella l'exigència és més gran, però l'afrontem amb moltes ganes." En aquest primer dia de feina la regidora ha convocat una trobada amb tots els treballadors del districte per presentar-se personalment i recollir propostes i suggeriments per a aquest nou mandat.

Com tot dia d’estrena hi ha hagut nervis, il·lusió, dubtes i, sobretot, moltes presentacions. Els regidors han aprofitat el primer dia del nou mandat per instal·lar-se a les seus dels districtes i donar-se a conèixer entre els empleats amb qui, a partir d’ara, treballaran conjuntament per tirar endavant la ciutat. En definitiva, les primeres hores han estat per prendre el pols del que, a partir d’ara, serà el seu nou lloc de treball.

La regidora Laia Ortiz s’ha estrenat al capdavant del seu districte, Sant Andreu. Una zona, diu, on caldrà treballar tenint en compte “moltes obres pendents, el tema dels polígons, La Maquinista, temes educatius”. Qüestions que segons Ortiz caldrà destinar-hi tots els esforços “en els propers quatre anys  o fins i tot, en els propers vuit anys.”

A Nou Barris també hi ha enceta nova etapa Janet Sanz. Amb trajectòria dins l’Ajuntament i també al districte, Sanz assumeix la responsabilitat en una zona on l’habitatge serà un dels temes clau. La nova regidora qualifica el nou càrrec de “regal”, tant de l’alcaldessa Ada Colau com de tot l’equip.

I a Ciutat Vella qui pren el relleu és Gala Pin, nova a les institucions però no al districte. A partir d’ara pilotarà una de les zones de la ciutat “amb més activitat i amb més pressió, sobretot ara a l’estiu”. El primer que ha fet a l’arribar al districte ha estat reunir-se amb tots els treballadors “per recollir propostes i suggerències” i per presentar-se personalment.