Albert Rivera va rebre un bany de masses al centre de Barcelona, i al final del partit va enviar un missatge a l'alcaldessa Ada Colau per haver desestimat els permisos per seguir el futbol a l'espai públic. DECLA ALBERT RIVERA, candidat de C's "La alcaldesa no quería que estuviéramos aquí. Vamos a saludar a Ada Colau. Holaaa!! Colau, esto también es nuestro." Vestits amb la samarreta vermella, la cúpula del partit va celebrar els gols i la victòria entre crits de "libertad, libertad" i "yo soy español". La líder municipal de Ciutadans va tornar a reivindicar l'acte com un gest de normalitat DECLA CARINA MEJÍAS, presidenta del grup municipal de C's "La selecció espanyola està plena de jugadors del Barça, no s'entén perquè no es pot veure el partit a l'aire lliure i al mig de la ciutat." L'acte es va organitzar amb estrictes mesures de seguretat i no s'hi va produir cap incident.

El passeig de Lluís Company és l’espai que ha escollit Ciutadans per a celebrar-hi l’acte de campanya electoral de la jornada. El reclam fa dies que circula per la xarxa i ha generat polèmica després que l’Ajuntament de Barcelona, arran d’una petició del PP i de C’s en un plenari, desestimés posar pantalles per qüestions de seguretat.

L’organització hi ha instal·lat una gran pantalla gegant, just per sota de l’Arc de Triomf que s’ha omplert a les 21 h amb més d’un miler de persones per mirar el futbol. Albert Rivera, que ha suspès els actes que tenia previstos a l’Estat per venir a Barcelona, ha arribat acompanyat del candidat a Catalunya, Juan Carlos Girauta i la líder del partit al Parlament, Inés Arrimadas, així com també de la presidenta del grup municipal a l’Ajuntament, Carina Mejías. Rivera ha defensat l’acte i ha dit que l’espai públic ha de ser obert a tothom. Mejías ha dit que “la selecció espanyola està plena de jugadors del Barça, no s’entén perquè no es pot veure el partit a l’aire lliure i al mig de la ciutat.

En aquesta campanya, tant el PP com C’s ja van incloure un altre enfrontament de La Roja dins dels actes de la jornada.