ALBERT RIVERA candidat de C's "Lamentablemente algunos han querido que ver un partido de futbol de tú país en la calle sea un desafío, en Alemania no es un desafío, ni en Inglaterra, ni en Estados Unidos, ni en el resto de España. Pero la señora Colau ha convertido en un desafío lo que es algo normal en el resto de España o en cualquier lugar del mundo. Normalidad a lo que es normal, por favor, no convirtámos en un desafío, porqué algunos lo quieran así, lo que es normal. Ver un partido de tu equipo nacional no puede convertirse en un reto en la segunda capital más grande de España y más importante."

Albert Rivera ha visitat el casal de gent gran de Can Saladrigas, al Poblenou. Durant la visita ha parlat de la gran pantalla que col·locaran per als seguidors de la “roja”, tot i que el govern municipal ho havia descartat. El candidat de Ciutadans ha negat que es tracti d’una provocació. “Veure un partit de futbol del teu país al carrer no és un desafiament a Alemanya, a Anglaterra, als Estats Units o a la resta d’Espanya, però la senyora Colau ho ha convertit en un desafiament“, ha dit Rivera. El candidat ha demanat que es tracti “amb normalitat allò que és normal“.

Per poder assistir a l’esdeveniment Rivera ha anul·lat l’assistència a un acte a Extremadura però ha dit que tothom entendrà que el seu partit “defensi la igualtat i la llibertat”. “Veure un partit del teu equip nacional no es pot convertir en un repte a la segona capital més gran d’Espanya i la més important”, ha conclòs el líder de Ciutadans.