Tot havia d’estar llest i de la manera establerta als col·legis electorals abans d’obrir portes a les nou del matí. I perquè així fos, alguns operaris s’han hagut d’afanyar per fer desaparèixer del terra a l’entrada de l’Escola Ramon LLull pintades de llaços grocs. Això passava a primera hora al barri del Fort Pienc, a l’Eixample, on hi ha aquest centre, un dels  més afectats per les càrregues policials de l’1-O. També algunes incidències a una escola de Canyelles, a Nou Barris, on s’han hagut de retirar de terra, a les portes de l’Escola Tomás Moro, unes butlletes falses en què es podia llegir “Junts pel no, Junts per la violència, Junts pel 155”. Aquestes butlletes estaven encapçalades per alguns dels polítics com Miquel Iceta, com a número u, seguit d’Inés Arrimadas, Xavier Albiol, el rei Felip VI i alguns familiars monàrquics apuntats per la justícia.

Els operaris de @BCN_Ecologia netegen uns llaços grocs que han aparegut al terra de l’entrada de l’escola Ramon Llull #21D @elmatidebcn @btvnoticies pic.twitter.com/msZ73tlJjY

Problemes en una mesa 

Es dona el cas que en una mesa de l’escola Molí de Finestrelles, a Sant Andreu, s’estan generant més cues del que podria ser previsible perquè hi ha dues persones que tenen algun tipus de problema, un de vista i l’altre d’escriptura i lectura, que estan fent endarrerir les votacions en aquest centre. Per aquest motiu s’ha decidit enviar suport a aquesta mesa en concret.

Aquest dijous, a betevé, seguirem minut a minut les eleccions del 21-D a Barcelona, per donar-vos totes les informacions relacionades amb els comicis a la ciutat.