Els noms nous del govern municipal són Marta Carranza i Eva Herrero, que es faran càrrec dels comissionats d’Esports i d’Ecologia, respectivament.

Marta Carranza, comissionada d’Esports, depèn de la tercera tinència d’alcaldia. Carranza és barcelonina i té 56 anys. És llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). També té un màster en Gestió d’Organitzacions. Va ser professora associada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de 1990 a 1995, i de la Universitat de Barcelona, de 1995 a 2009.

Carranza és funcionària de l’Ajuntament de Barcelona des de 1981, i ha desenvolupat diferents càrrecs sempre relacionats amb la promoció de l’activitat física i l’esport. Ha treballat a l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i a l’Institut Barcelona Esports. De 2008 a 2012 va treballar com a subdirectora general de Promoció Esportiva i Esport Paralímpic, del Consell Superior d’Esports del govern de l’Estat i actualment era adjunta a la Gerència de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Eva Herrero, comissionada d’Ecologia, depèn de la quarta tinència d’alcaldessa. És barcelonina i té 45 anys. És llicenciada en Ciències del Treball i especialitzada en Direcció de Persones per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És també diplomada en Graduat Social per la Universitat de Barcelona. Fins ara, ha estat cap del Departament de Desenvolupament de la Gerència de Recursos Humans i Organització de l’Ajuntament de Barcelona. Herrero va ser regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, de Protecció Civil, d’Enllumenat Públic i presidenta del Consell del Districte 5 de Terrassa i membre de la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Terrassa.

El març de 2009 va ocupar el càrrec de cap del Departament de Desenvolupament de la Gerència de Recursos Humans i Organització de l’Ajuntament de Barcelona, fins a juny de 2011. També ha estat vicepresidenta del Consorci de Residus del Vallès Occidental, membre de la Comissió de Coordinació del Club del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses de Catalunya, membre de la Comissió de Seguiment de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat impulsada per la Diputació de Barcelona i membre del Consell Coordinador del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.

El govern municipal de l’alcaldessa Ada Colau està format per quatre tinències d’alcaldia. La de Gerardo Pisarello, de l’Àrea de Treball, Economia i Planificació Estratègica; Laia Ortiz, de l’Àrea de Drets Socials; Jaume Asens, de l’Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, i Janet Sanz, de l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.