JAUME ASENS, tercer tinent d'alcalde "Per aquests grups, especialment per dos dels grups que han fet la proposta, ens ha sorprès que sigui la prioritat perquè no és la nostra. Però cap problema a parlar-ne i que es faci un ple extraordinari."

Asens s’ha mostrat sorprès que la primera petició d’un plenari extraordinari hagi estat sobre els Jocs Olímpics d’Hivern. “Per nosaltres no era la prioritat”, ha dit Asens, que ha apuntat la desigualtat, la pobresa o el model turístic com a possibles objectes del primer plenari extraordinari del mandat. “No entenem que es posi al centre del debat aquesta questió, quan no hi ha una urgència. Ara, benvingut sigui el debat.”

“Estan en el seu dret “

El tercer tinent d’alcalde no ha qüestionat el procediment dels tres grups de l’oposició i ha dit que a partir d’ara faran un esforç per cultivar el consens: “Aquest serà el mandat del diàleg. Ho entomem i redoblarem esforços en fòrmules de consens.” Asens s’ha mostrat convençut que s’arribarà a un acord per al cartipàs i els assessors el proper dimarts.