En un acte a Cornellà de Llobregat, Catalunya en Comú – Podem ha presentat alguna de les seves propostes en polítiques socials. La número 79 de la llista per Barcelona, l’exportaveu del sindicat USTEC-STEs, Rosa Canyadell, ha explicat que tenen la intenció de doblar el pressupost en educació per revertir les retallades. També ha subratllat la importància, ha dit, d’acabar amb els concerts educatius que ha titllat de “segregadors”.

Per la seva banda, l’ex secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego i número 80 de la llista dels comuns, ha dit que va decidir donar suport a la formació perquè creu que farà possible un canvi de polítiques fiscals a Catalunya. Ha proposat, per exemple, recuperar l’impost de successions, que permetria recaptar fins a 1.000 milions d’euros.

Xavier Domènech ha volgut tancar l’acte llençant un missatge de confiança als assistents. Ha assegurat que no estan morts “tot i que molts ho pensin” i ha xifrat en un milió el nombre d’indecisos als quals, diu, intentarà convèncer perquè votin a Catalunya en Comú – Podem.