DAVID FERNÀNDEZ, diputat CUP-AE "Aquesta sentència no es pot quedar en paper mullat. Interpel·la avui directament el conseller d'Interior, interpel·la el director general de la policia i interpel·la el model d'ordre públic que funamentalment està encarregat a la brigada mòbil i a l'àrea de recursos regionals operatius que són les ARRO on aquest sotsinspector està adscrit"

David Fernàndez està satisfet amb la sentència, tot i que sap que és simbòlica. Considera que és “una dura crítica al ‘modus operandi’ dels Mossos” i que “posa sobre la taula l’ús desproporcionat de la força per part de molts agents”. “Això no s’ha de quedar en paper mullat, interpel·la directament la conselleria d’Interior”, ha afegit.

Fernàndez també ha reconegut que ha tingut la sort, en el seu cas, de reconèixer en el seu moment, l’agent que el va ferir “amb 23 cops”. “En molts casos no es pot identificar el mosso perquè van tapats, i a vegades no porten el número d’identificació”, ha explicat l’advocat Jaume Asens. “Aquesta sentència només és un pas per superar la impunitat de la qual gaudeixen molts agents”, ha conclòs el diputat i periodista.