En el seu segon dia de campanya consecutiu, Fernàndez ha carregat contra els d’Arrimadas per ser la marca blanca d’Aznar i el cavall de Troia de l’aznaritat i per fer president Aznar i tolerar les pitjors agressions antisocials dels darrers anys. Fernàndez també ha tingut crítiques per als partits que han donat suport a l’aplicació de l’article 155 perquè diu que és el mateix bloc que nega la justícia social. El cupaire, que és un dels que tanca la llista, denuncia que aquests partits han permès el rescat a la banca i han impulsat les pitjors reformes laborals, per això diu que van a totes perquè són els mateixos.

També s’ha adreçat a altres formacions, però en un to més positiu, el número tres a la llista de la CUP, Vidal Aragonés, que ha demanat a ERC i a Catalunya en Comú posar-se d’acord per tirar endavant els Decrets de la dignitat que proposen els anticapitalistes. També ha detallat algunes de les seves propostes per desprivatitzar els sectors estratègics, implantar un model únic d’escola pública o aplicar un nou codi del treball.

Les lluites obreres

L’acte ha començat a les fosques amb la veu gravada del mateix Aragonés explicant la història de la Sesi, una activista sindical de l’Hospitalet. Després hi ha intervingut el treballador de l’empresa Titanlux Ricard Vega, que ha parlat del conflicte laboral que tenen amb l’empresa. També hi han intervingut Celeste Muñoz, de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) UB, que ha fet un repàs de lluites obreres, i el membre del Comitè de Defensa de la República de l’Hospitalet Ferran Gómez. El militant de la CUP de l’Hospitalet Xavi Valverde ha estat molt crític amb les polítiques de l’alcaldessa del municipi, la socialista Núria Marín, a qui ha acusat de fer una performance esperpèntica durant l’1-O i ara negar-se a personar-se com a acusació.