(ACN/Redacció) El candidat del PP a Barcelona el 28-M, Daniel Sirera, ha assegurat que està disposat a escoltar el cap de llista de Junts, Xavier Trias, per a un eventual suport per investir-lo alcalde. “Estic disposat a escoltar, a veure què volen fer a Barcelona i en funció del que vulguin fer un o altre prendrem les nostres decisions”, ha afirmat quan ha arribat a l’última jornada de la Reunió del Cercle d’Economia, on aquest dimecres intervé el president del PP, Alberto Núñez Feijóo.

Sirera i Trias tindran una trobada

Sirera ha afirmat que amb Trias han “quedat” per veure’s, sense donar-ne més detalls i esperant que es produeixi la reunió. També ha dit que està disposat a parlar amb les formacions que li truquin i que aquests dies ja estan “tenint converses i alguna trobada”.

La secció censal on el PP ha pujat 15 punts i altres resultats que han fet un tomb respecte al 2019
Els populars passen de sisena a primera força en una zona del Bon Pastor, mentre que Trias capgira seccions i barris on havia guanyat Valls o ERC

“Hem de veure què és el que proposa cadascú”

Sirera ha dit que ells estan preparant el programa que volen posar sobre la taula, amb la vista posada al 17 de juny, quan es constituiran els ajuntaments després de les eleccions municipals del 28 de maig. “Hem de parlar, hem de veure què és el que proposa cadascú i en funció d’això, decidirem”, ha afirmat.