El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, ha rebutjat la nova llei d’habitatge que el Govern espanyol ha desbloquejat gràcies a l’acord amb ERC i EH Bildu. Sirera s’ha mostrat contrari a posar un topall als lloguers i defensa que cal construir més habitatge perquè baixin els preus: “Estem a favor de la llibertat, de crear més oferta perquè baixin els preus, no posant topalls”.

Sirera ha denunciat que en altres països on s’han regulat els lloguers “s’ha impedit a la gent que accedeixi a l’habitatge”. L’alcaldable popular ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que destini més sòl per a la construcció de pisos i ha lamentat que “tots els partits excepte el PP” donessin suport a la reserva del 30 % per a habitatge protegit en noves promocions, una mesura que considera que “alenteix la construcció”.

Defensa “amb dents i ungles” la comissaria de via Laietana

Daniel Sirera també ha carregat contra el candidat Ernest Maragall (ERC) per demanar el trasllat de la comissaria de via Laietana. “No permetrem que la Policia Nacional marxi de la ciutat, defensarem amb dents i ungles aquesta comissaria”, ha dit Sirera. En matèria de seguretat, el cap de llista del PP a les eleccions municipals 2023 s’ha compromès a dotar de “més recursos i agents” la Guàrdia Urbana.

També s’ha mostrat partidari de posar càmeres de vídeovigilància “als carrers on siguin més necessàries” tenint en compte les dades de delinqüència.