Anna Saliente (CUP) ha avisat la candidata a la reelecció, Ada Colau, que acceptar els vots de Manuel Valls de cara a la investidura d’aquest dissabte és “un pacte amb el diable”. Saliente ha advertit que “Valls representa el pitjor de la política” per les “polítiques racistes implantades a França”.

La cupaire també ha assegurat que el fet “que Colau sigui la preferida del candidat de les elits” hauria de “fer pensar tothom sobre què està passant”. En paral·lel, Saliente també ha carregat contra l’oferta que va fer Ernest Maragall (ERC) aquest dimarts al PSC per sumar-se a les converses amb BComú: “Durant la campanya hem defensat la necessitat d’aïllar la dreta, no tindria sentit que ERC ara assumeixi la força del PSC”.

Saliente ho ha dit en una roda de premsa que han fet els cupaires sobre els resultats de les eleccions municipals, que els van deixar fora del consistori. De fet, la CUP ha anunciat que encetarà un procés intern per analitzar els resultats de les eleccions i rellançar la CUP d’aquí a quatre anys.