Lecha ha afegit que aquesta setmana hi haurà reunions entre l’executiu d’Ada Colau i la CUP “gairebé cada dia” i ha assegurat que la seva formació està disposada a seguir parlant i que les assemblees “estan obertes a rebre tots els oferiments”.

Des de CiU, Xavier Trias ha alertat al govern municipal que confiar en la CUP “porta a situacions límit” i ha reclamat al govern de Colau que dialogui també amb el seu partit. “El menyspreu d’aquest govern cap al grup de CiU és una vergonya i una forma poc democràtica de governar”, ha dit Trias. En la mateixa línia, la líder municipal de Ciutadans, Carina Mejías, ha assenyalat que ara l’equip de Barcelona en Comú “haurà de decidir emtre la centralitat de Ciutadans o la inestabilitat de la CUP”.

Alfred Bosch, d’ERC ha demanat al govern municipal i a la CUP que “negociïn fins al darrer minut” i ha assenyalat que “estem tristos i estupefactes perquè portem mesos parlant del pressupostos i no ha estat possible l’acord”. El líder municipal del PSC, Jaume Collboni, ha demanat a l’equip municipal que ampliï les negociacions sobre el pressupost amb Ciutadans i CiU. Finalment, des del Partit Popular, Alberto Fernández Díaz ha fet una crida a tots els grups municipals per “endreçar Barcelona i definir una alternativa que deixi fora Ada Colau.