En l’entrevista a BTV, l’alcaldessa ha confirmat que el govern manté el ple extraordinari sobre la modificació pressupostària per dilluns de la setmana que ve, encara que el “no” de la CUP en compliqui l’aprovació. “Per només un vot no ho podem donar per perdut”, ha sentenciat Colau, que ha assegurat que l’executiu ja compta amb els suports d’ERC i el PSC. “Tots hem de ser responsables perquè la modificació de crèdit són 275 milions d’euros que es poden quedar al calaix si no s’aprova”, ha afegit.

L’alcaldessa ha assegurat que el govern ha convidat la CUP a continuar parlant per fer més “polítiques de canvi” després de la modificació del pressupost. “El ple de dilluns és només un inici, no és el final”, ha afirmat. Colau ha explicat que en les últimes setmanes hi ha hagut “moltes reunions” amb les forces d’esquerres i que s’han incorporat les propostes que han fet a la modificació del pressupost. “No és un tema de partits, és un tema de recursos urgents que no es poden quedar al calaix”, ha dit.

En el seu primer Sant Jordi com a alcaldessa, Colau ha destacat el caràcter “exemplar” d’aquesta diada, i ha aprofitat l’entrevista per felicitar BTV per la iniciativa Barri&Llibre. “És una molt bona pensada i us felicito”, ha dit Colau, que s’ha mostrat predisposada a participar-hi en una altra ocasió.