Ciutadans ha assegurat avui que no permetrà que el futur dels catalans i espanyols depengui d’una assemblea de la CUP. Fernando de Páramo ha recordat que Espanya s’ha d’emmirallar en aquells països europeus desenvolupats i no en Kosovo “com proposa Puigdemont”.

La formació taronja ha demanat un govern que “no expulsi les empreses” i que “recuperi la convivència a Catalunya”. De Páramo ha insistit en l’expulsió de Carles Puigdemont de la Generalitat, perquè “no es pot perdre l’oportunitat històrica de guanyar”.

Cs demanarà al Congrés la inspecció de centres escolars catalans

La formació taronja defensarà aquesta setmana al Congrés que l’Alta Inspecció Educativa i la fiscalia, treballin conjuntament per garantir la neutralitat ideològica i evitar l’adoctrinament de nens en aules catalanes. La iniciativa de Ciutadans arriba després que el Ministeri d’Educació s’hagi dirigit a la Generalitat per investigar algunes actuacions que s’han succeït en diferents centres escolars de Catalunya.

El partit, a més, assegura que l’adoctrinament no és exclusiu de Catalunya i que també “ha començat un procés similar d’adoctrinament” a la Comunitat Valenciana i a les Illes Balears.