El regidor de Junts per Catalunya (JxC), Ferran Mascarell, ha criticat aquest divendres l’absència de l’alcaldessa Ada Colau aquests dies a la ciutat. “L’alcaldessa ha de tenir present que no hi ha vacances per temes com aquest”, ha dit en referència als últims fets delictius a Barcelona.

Durant una atenció als mitjans de comunicació des de la Festa Major de Gràcia, Mascarell ha afirmat que “els ciutadans tenim la percepció i l’evidència que hi ha inseguretat i que estan passant coses que no havien passat mai a la ciutat”. I ha considerat que Colau ha estat desconnectada massa dies: “Pot fer-se vacances però alhora es pot estar a la ciutat. No es pot estar absent a la ciutat”.

El PPC vol la compareixença de Buch

També ha opinat sobre la seguretat a Barcelona des del Partit Popular de Catalunya. En un comunicat, el secretar general del PPC, Daniel Serrano, ha sol·licitat la compareixença urgent del conseller de l’Interior, Miquel Buch, “davant els greus episodis de violència que s’estan vivint aquest estiu.” Ha afegit que “aquests episodis donen mala imatge a la ciutat i posen en perill l’arribada de nous turistes a Barcelona”. A més, ha suggerit “sol·licitar el suport de les forces de seguretat de l’Estat”.