A banda del president, Artur Mas, que assistirà a diverses reunions tot i no participar en actes públics, també treballarà el secretari general de CDC, Oriol Pujol. Els diputats de Convergència a la cambra treballaran amb normalitat.

Pel que fa al primer secretari del PSC, Pere Navarro, passarà tot el dia a l’Ajuntament de Terrassa (ciutat de la qual és alcalde) seguint el desenvolupament de la protesta. Navarro rebutja la reforma laboral i ha fet diverses crides a secundar la vaga. El primer secretari del PSC ha anunciat que els càrrecs electes del PSC en ajuntaments destinaran a una ONG la part del sou que se’ls descompti per l’aturada.

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, no alterarà la seva agenda per la vaga i treballarà amb normalitat. Camacho vol atendre els compromisos que tenia previstos aquest dijous independentment de l’aturada. Els diputats populars que aniran a treballar al Parlament (on se celebra una comissió de la Sindicatura de Comptes) es dirigiran al Parc de la Ciutadella, ja que des del PP s’han mostrat crítics que la cambra alteri la seva activitat per la convocatòria.

El secretari general d’ICV, Joan Herrera, assistirà a les sis del matí al costat dels sindicats als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per engegar la jornada de protesta. A la tarda participarà en la manifestació de Barcelona, en què també estarà el coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles. Els diputats ecosocialistes (que no aniran a la sessió de la Sindictura de Comptes) participaran en diferents actes reivindicatius i, fins i tot, repartiran propaganda contra la reforma laboral.

Per la seva banda, el president d’ERC, Oriol Junqueras, serà un dels més matiners: a les 4.30 de la matinada serà en un piquet convocat pels sindicats a la plaça de Catalunya. A la tarda participarà en la manifestació de Barcelona i també participarà en diverses trobades amb treballadors al municipi de la qual és alcalde, Sant Vicenç dels Horts. Els diputats d’ERC al Parlament, que secunden la vaga, participaran en diversos actes al territori català en contra de la reforma laboral. El salari de la jornada, el destinaran a entitats amb fins socials.

Per últim, el líder de Ciutadans, Albert Ribera, aprofitarà el dia per mantenir diverses reunions de partit i oferir entrevistes als mitjans de comunicació. D’altra banda, els tres diputats de Solidaritat per la Independència secundaran la vaga i participaran en la manifestació de la tarda a Barcelona amb el seu propi eslògan “La reforma laboral roba drets als catalans”.