Primeres concentracions durant  la vigília

El primer piquet informatiu es fa aquest dimecres a les dos quarts de deu de la nit a les portes de Fomento de Construcciones y Contratas, a la Zona Franca. Està prevista la participació dels secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez.  La CGT ha convocat un piquet nocturn que es concentrarà a la plaça de Catalunya a les tres quarts de deu de la nit.

El primer piquet durant la jornada de vaga general el convoca el sindicat UGT, que ha citat els seus afiliats a dos quarts de cinc del matí a la plaça de Catalunya, mentre que CCOO s’hi concentrarà a partir de les sis del matí.  Hi haurà piquets previstos a les cotxeres de la Zona Franca, Mercabarna i el Centre Comercial Glòries.

A dos quarts de dues del migdia, tots els piquets es reuniran a la plaça de la Universitat per participar en un acte conjunt, previ a la manifestació que sortirà a les sis de la tarda de la confluència entre el passeig de Gràcia i la Diagonal. De la seva banda, el sindicat CGT ha convocat una marxa paral·lela que acabarà confluint amb la manifestació unitària.

Hi haurà piquets als districtes

Els sindicats han anunciat que hi haurà piquets als diversos districtes de la ciutat. A les set del matí sortiran els de la Diagonal –a l’altura de la seu de la Caixa- i el de Sant Martí, des de la torre Agbar. A partir de les vuit sortiran els piquets des de la Zona Franca, Vall d’Hebron, Ciutat Vella i Diagonal Mar. A dos quarts de nou sortiran els del Guinardó i la Sagrera i el de Sant Andreu. A les nou, ho faran els de Nou Barris.