L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha dit que el recés de cinc dies del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha estat un “toc d’atenció molt seriós sobre la deriva que està tenint el debat democràtic i polític, no només a Catalunya i Espanya, sinó a moltes democràcies occidentals“. En la seva intervenció en un acte organitzat per ‘The New Barcelona Post’ a la Casa Seat, Collboni ha afegit que “ens hem acostumat a conviure amb massa facilitat amb l’estratègia que segueixen alguns sectors polítics, sobretot vinculats a l’extrema dreta, de difamar i explicar mentides“.

L’alcalde socialista s’ha mostrat esperançat que el moviment de Pedro Sánchez serveixi per “intentar ser més lleials als fets reals i a la veritat”, una alerta, ha reiterat Collboni, que interpel·la tant polítics com mitjans de comunicació i la ciutadania en general, així com els usuaris de les xarxes socials, ha afegit.

Collboni celebra la continuïtat de Sánchez amb el mem del moment

Aquest dilluns al matí Collboni ha reaccionat a la continuïtat de Sánchez al capdavant del Govern espanyol a través de les xarxes socials. Ho ha fet amb el mem d’un os rentador ballant al ritme de la remescla de Jaxomy i Agatino Romero de la cançó ‘Pedro’, de Raffaella Carrà. A la tarda, Collboni ha reiterat que va demanar personalment a Sánchez que no dimitís. Collboni ha dit que “hi ha moments molts durs”, però “la resta de coses els compensen”.