Collboni Sánchez

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha reaccionat a l’anunci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en què ha assegurat que continuarà al capdavant de l’executiu central. Ho ha fet a les xarxes socials amb el mem d’un os rentador ballant al ritme del remix d’una cançó de Raffaella Carrà, Jaxomy, Agatino Romero, en què es canta el nom de Pedro.

Des del grup de TriasxBCN han criticat les formes d’aquesta piulada. El seu portaveu, Jordi Martí Galbis, ha afirmat que el missatge “és impropi d’un alcalde de la capital del país”.

Aquest no ha estat l’únic missatge de Collboni. Tot seguit, ha fet una altra piulada amb el missatge ‘Ni un pas enrere! Gracias Presidente, gràcies President.’ I afegeix que “treballarem amb més coratge en defensa de la democràcia que tant d’esforç ens ha costat i a favor d’una política útil i humana”. D’aquesta manera, l’alcalde ha celebrat la decisió del líder socialista.

Collboni ja havia mostrat suport al president espanyol en aquests dies en què Sánchez ha meditat la decisió de seguir o abandonar La Moncloa. L’alcalde havia assegurat que “empatitzava amb el que pot estar pensant i sentint, en veure la virulència dels atacs de la dreta i la ultradreta, tant mediàtica com judicial”, però li demanava que continués “per les conquestes a defensar”.