colau subirats eleccions 12m

(ACN) L’exalcaldessa de Barcelona i coordinadora de Catalunya En Comú, Ada Colau, i l’exministre d’Universitats, Joan Subirats, tancaran la candidatura de Comuns Sumar a les eleccions a Catalunya del 12 de maig. Així n’ha informat el partit aquest dissabte en un comunicat.

Per a aquests comicis, Catalunya en Comú ha ratificat Jéssica Albiach com a cap de llista. Aquesta setmana, l’executiva del partit va validar la candidatura després que fos l’única a presentar-se a les primàries. Va rebre 1.057 avals per liderar els comuns als comicis.

En les posicions de sortida, l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, acompanyarà Jéssica Albiach com a número dos de la candidatura dels comuns.

En els darrers llocs de la candidatura d’Albiach, juntament amb Colau i Subirats, també hi seran el diputat Joan Carles Gallego, un dels negociadors dels pressupostos per part dels comuns; l’exconseller de Medi Ambient, Salvador Milà; l’activista pels drets dels migrants, Fatima Ahmed; el psicòleg i educador Jaume Funes, especialitzat en l’estudi de l’adolescència i la joventut, i la gerent de l’Agència de Salut Pública, Carme Borrell.