ALBERTO FERNÁNDEZ, alcaldable del PP "És més, no en demanaré un, en demanaré dos. Un amb Ada Colau, si vol a Nou Barris. I un altre amb Xavier Trias, si vol a Can Vies." "És que per defensar tot allò que es pot representar...ja fa temps que ho estic defensant jo. Si van a remolc, no sé, però tenir-los de cara, difícil."

L’endemà que Xavier Trias refredés la possibilitat de batre’s cara a cara amb altres candidats, el candidat del PP ha llançat una nova petició a l’alcalde per fer un debat amb ell, però també amb l’alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau. “Vull fer dos cara a cara: un amb Ada Colau a Nou Barris i un altre amb Xavier Trias a Can Vies”, ha afirmat Fernández Díaz en un dinar col·loqui. El moderador li ha preguntat a continuació si acceptaria també un cara a cara amb la candidata de Ciutadans, Carina Mejías. L’alcaldable del PP ha respost que per defensar el que ell ja defensa, ja hi ha el PP. “Si volen anar a remolc, sí, però de cara, difícil”, ha reblat.

Alberto Fernández Díaz ha reiterat, de nou, les crítiques a Xavier Trias per la gestió del conflicte de Can Vies i ha erigit el PP com l’únic partit que aposta per “mà ferma” en seguretat. “No vull una ciutat cremada ni una ciutat morta, vull una ciutat oberta i emprenedora”, ha sentenciat. L’alcaldable del PP ha descartat cap pacte possible amb la formació d’Ada Colau i ha dit que les eleccions municipals del maig no seran l’avantsala de les generals ni tampoc dels comicis al Parlament.