Segons l’enquesta, Ada Colau obtindria 9 o 10 regidors i un 20,9 % dels vots, mentre que Esquerra i Ciutadans empatarien a 8 o 9 amb un 18 %, amb opcions per tant a disputar la victòria als comuns.

El creixement de Ciutadans que preveu el sondeig permetria als taronges sumar tres regidors als cinc que ara té. Són precisament els mateixos que perdria el PP, que desapareixeria del consistori després de més de 35 anys amb representació. En el cas d’ERC, la pujada de cinc a vuit o nou també es beneficiaria d’una altra caiguda, en aquest cas del PDeCAT, que baixaria de 10 a 6 regidors.

Pel que fa al PSC i la CUP augmentarien tots dos un regidor. PSC passaria de 4 a 5, mentre que la CUP obtindria 4 regidors.

El que es desprèn de l’enquesta és que la governabilitat de l’Ajuntament seria molt complicada sense pactes entre partits. Els comuns podrien triar entre diferents aliances, encara que fos puntualment. Amb ERC i el PSC obtindrien els 21 regidors necessaris per aconseguir la majoria absoluta, encara que ara mateix no sembla gaire probable aquest acord. També sumarien 21 regidors si sumessin els regidors d’ERC i la CUP.

Si els independentistes volguessin optar a conquerir l’alcaldia amb aquests resultats seria necessari un pacte amb ERC, PDeCAT i la CUP. Sumats tindrien 18 regidors, suficients per governar. Pel que fa a Ciutadans només tindrien l’opció de pactar amb els socialistes, amb els quals sumarien entre 13 o 14 regidors, una xifra que sembla insuficient per poder obtenir l’alcaldia de Barcelona.