La regidora Laura Pérez ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a la secretaria general de Podem Barcelona. Els eixos principals de la candidatura, que s’anomena “Cuidem-nos Barcelona”, són el municipalisme i el feminisme. El projecte ha estat impulsat per gent que prové de diferents àmbits, com l’universitari o els moviments socials i compta amb el suport de Xavier Domènech o Gala Pin.

Laura Pérez és regidora del districte de Sants-Montjuïc, de Feminisme i LGTBI i responsable de Relacions Internacionals de l’Ajuntament. Pérez és militant de Podem, i ara ha decidit fer un pas més i presentar la seva candidatura com a secretària general del partit a la ciutat, amb la intenció que Podem Barcelona recuperi la il·lusió després de les eleccions del 2015.

“Cuidem-nos Barcelona” no és l’única candidatura que es presenta, n’hi ha dues més. Per una banda hi ha la candidatura “El dret a la ciutat”, impulsada per Camilo Ramos, i per l’altra, “Som podem”. La campanya de les primàries començarà l’1 de juny i les votacions seran presencials l’11 i 18 de juny.

L’actual secretari general del partit a Barcelona és Marc Bartomeu, que ja va anunciar el juny del 2017 que no tenia la intenció de tornar a optar al càrrec.