XAVIER TRIAS, president del Grup Municipal de CiU "No mantenir l'ordre, no fer capaç que les coses siguin serioses, doncs acaba tenint aquests resultats." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Colau no pot convertir Barcelona en el darrer capítol de Gandía Shore, aquest programa de televisió de MTV en el que todo vale. Fins ara les línies de metro les identificaven amb colors, ara, com quan érem més joves, les hauran d'identificar amb rombos."

El president del Grup Municipal de CiU, Xavier Trias, ha relacionat la suspensió del ple extraordinari per manca de suports a la modificació pressupostària amb els fets a l’andana de l’estació de Liceu. “Si se segueixen fent així les coses, aquesta ciutat anirà malament”, ha sentenciat, “hi haurà una degradació institucional que coincideix amb una degradació de l’espai públic, a base de no posar ordre, de no governar i de no tirar les coses endavant”. Per això han demanat un canvi d’actitud al govern.

Per la seva banda, el popular Alberto Fernández Díaz, ha ironitzat sobre les imatges de la parella practicant sexe al metro: “No sé si haurem de canviar els colors de les línies del metro per rombes de 10, 12 o 18 anys, en funció del que pugui passar a les andanes.” Fernández Díaz ha carregat contra l’alcaldessa, de qui ha dit que “no pot convertir Barcelona en un nou capítol de ‘Gandía Shore'”, fent referència a un “reality show” de la cadena MTV. “Fins ara el metro era la imatge ‘cutre’ de l’Ada Colau del ‘top manta’, dels robatoris i dels ‘hooligans’ que trencaven els extintors en algunes estacions, i ara hi hem d’afegir això”, ha conclòs.