CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de C's "Un cop han desplaçat els manters ocupen la via pública amb una pista d'skate sense consulta veinal, sense procés participatiu i, a més a més, és una activitat a la qual no es dedica tothom." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Pels restauradors que paguen impostos tot són traves, i a més generen feina, i pels manters, barra lliure d'infracció i d'ordenances a la nostra ciutat."

El portaveu del Grup Municipal de CiU, Joaquim Forn, ha dit que “no té sentit” canviar manters per un “skatepark” i ho veu com una mesura “reactiva” del govern. Per això, en el ple d’aquest divendres faran un prec a l’executiu en què li reclamaran que pacti amb els veïns els usos i les activitats de Joan de Borbó. “Quan eren a l’oposició es queixaven de l’ocupació de l’espai públic, i ara l’ocupen”, ha sentenciat.

La presidenta del Grup Municipal de C’s, Carina Mejías, preguntarà al govern si aquesta mesura resoldrà “definitivament” el fenomen del “top manta”, ja que considera que només ha aconseguit “desplaçar-lo”. “Cal una actuació transversal i coordinada”, ha reclamat Mejías, que ha acusat el govern de ser “molt restrictiu amb les terrasses i no tant amb els manters”. També des del PP, Alberto Fernández Díaz ha afirmat que l’executiu “posa traves” als restauradors mentre que per als manters hi ha “barra lliure d’infracció d’ordenances”.