JOAQUIM FORN, portaveu del Grup Municipal de CiU "No entenem aquesta improvisació, no entenem aquesta manera d'afrontar els problemes que té la ciutat de Barcelona. I una vegada més veiem un govern sense rumb." ALFRED BOSCH, president del Grup Municipal d'ERC "Demanaria a l'Ada Colau i al govern de la ciutat de Barcelona que resolguessin el problema. I que vagin alerta perquè resolent-ne un poden acabar creant-ne un altre." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "La solució per posar fi i fre al top manta, atesa la permissivitat d'Ada Colau, no és convertir Barcelona en un skatepark sinó amb una intervenció contundent i continuada de la policia." MARÍA JOSÉ LECHA, regidora de la CUP Capgirem Barcelona "Continua aquesta política de mostrar la cara amable, la Barcelona aparador de cara a l'exterior i treure de la vista de tots els turistes aquest col·lectiu de venda ambulant."

El portaveu del Grup Municipal de CiU, Joaquim Forn, ha dit que la solució presa pel govern “trasllada el problema” cap a un altre lloc. “És la pitjor manera d’actuar”, ha dit Forn, que creu que amb la instal·lació d’un “skate park” es demostra que “estem davant un govern sense rumb que no sap on porta la ciutat”. El president del Grup Municipal d’ERC, Alfred Bosch, ha dit que no entén per què el govern “ha trigat tant a enfrontar-se a una obvietat”“Demanaria a l’Ada Colau i al govern de la ciutat que resolguessin el problema”, ha afegit Bosch, que ha reclamat que les mesures socials anunciades tirin endavant per veure si “funcionen”.

El president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha afirmat que la solució no és instal·lar una pista de patinatge perquè “omplirem la ciutat de ‘skate parks'”. El líder del PP ha exigit una intervenció “contundent i continuada” de la policia i ha assegurat que des del consistori s’hauria alertat els manters de l’operatiu. La presidenta del Grup Municipal de la CUP Capgirem Barcelona, María José Lecha, ha criticat la pista de patinatge i s’ha preguntat si “els patinadors saben que se’ls utilitza per apartar els venedors ambulants”. Lecha veu en l’operació una continuïtat de “la política de mostrar la cara amable i treure de la vista dels turistes els venedors ambulants”.