CARINA MEJÍAS, alcaldable de C's a Barcelona "Volem neutralitat ideològica i respecte a la diversitat dels ciutadans de Barcelona i així ho exigirem evitant que la ciutat de Barcelona s'utilitzi com un instrument al servei de determinada ideologia i que es posi realment al servei de tots els ciutadans de Barcelona. És un servei que vol arreglar les coses des de la racionalitat, sense trencaments."

A falta de verificar la totalitat dels avals presentats, Mejías n’ha entregat prop d’un centenar mentre que l’altre candidat que competia a les primàries –Víctor Manuel Galindo– no ha assolit el mínim que s’exigia, que era de 50. Mejías va ser regidora a l’Ajuntament de Barcelona -llavors a les files del PP- entre els anys 2007 i 2010.

La cap de cartell de Ciutadans a l’alcaldia es va presentar com a independent a les primàries del partit i va sortir escollida com a número tres per a la circumscripció per a les eleccions al Parlament de 2012, en les quals va obtenir representació com a diputada. El gener de 2014 va ser designada portaveu del grup parlamentari en substitució de Jordi Cañas. Mejías ha compatibilitzat el càrrec amb el de portaveu municipal a Barcelona i ha accentuat la seva activitat en el dia a dia de la capital catalana.