ALBERT RIVERA, president de Ciutadans "Aquells que posen la Constitució com a culpable dels nostres mals l'únic que intenten fer és esquivar la seva responsabilitat. El PP i el PSOE ens han conduït fins aquí juntament amb Convergència i aquests partits vells que ens hi han portat ara volen posar la Constitució com la culpable dels nostres mals. La Constitució és el garant de les nostres llibertats i drets, i jo crec que la Constitució més que reventar-la o canviar-la el que hem de fer és complir-la."

Rivera ha criticat CiU i ERC perquè -diu- fan de la Constitució la culpable de tots els mals, quan segons ell la corrupció i la crisi no tenen res a veure amb això. També ha criticat el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per no tenir un projecte per a Catalunya, i Pedro Sánchez, el secretari general del PSOE, per plantejar la reforma de la Constitució.

L’acte de Ciutadans ha començat a les 11.30 h a l’auditori de l’Espai Francesca Bonnemaison i ha comptat amb la presència del catedràtic de dret constitucional Francesc de Carreras i de la portaveu del Grup Parlamentari de C’s, Carina Mejías.