Currículum de Carina Mejías el 2015

La informació que apareix al web Internet Archive, una biblioteca digital que permet consultar informació d’altres anys penjada a internet, contradiu la versió de Ciutadans sobre el currículum de Carina Mejías. Segons dades publicades al diari digital ‘Elmon.cat‘, la presidenta del Grup Municipal de Ciutadans ja especificava l’any 2015 a la web del partit que tenia un màster i un postgrau que després es va saber que només eren dos cursos de tres i cinc crèdits cadascun.

La notícia la va destapar ‘Eldiario.es’ en publicar que Carina Mejías no tenia ni un postgrau en dret de fundacions a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), ni tampoc un màster en dret concursal a la Universitat de Vic (UVIC), tal com apareixia al web de l’Ajuntament. Ciutadans va respondre a la notícia amb un comunicat en què afirmava que es tractava d’un error de terminologia i en culpava un extreballador del partit que és qui hauria facilitat les dades al consistori. Cs també explicava que aquests dos títol no apareixien al web del partit ni tampoc al Linkedin de Mejías perquè eren cursos d’especialització postuniversitària.

Ara, però, les dades obtingudes a través d’Internet Archive ho desmenteixen i mostren com l’any 2015 a la pàgina web de Ciutadans aquests dos cursos apareixen com un màster i un postgrau universitari. Ciutadans no ha volgut valorar aquesta informació. Han explicat a betevé que es remeten al comunicat que van publicar aquesta setmana i que, en tot cas, l’extreballador que va facilitar la informació del currículum és el mateix que també va proporcionar les dades al consistori.