La líder de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carína Mejías, inclou en el seu currículum, que es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, un màster en dret concursal per la Universitat de Vic (UVic) i un postgrau en dret de fundacions per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), dues titulacions, que segons publica el diario.es, no ha cursat mai. Des de Ciutadans de Barcelona ja han explicat que els errors del currículum de Carina Mejías es deuen a un extreballador del partit.

Aquest diari assegura que la UVic no imparteix cap màster en dret concursal. La titulació que apareix en el currículum de Mejías és un curs que, a diferència dels màsters, que inclouen més de 60 crèdits, aquest en té tan sols cinc. En el cas dels estudis en dret de fundacions de la UIC, no es corresponen amb un postgrau, sinó amb un seminari de 30 hores relacionat amb aquesta matèria que consta de tres crèdits.

Mejías diu que és un error

Segons ha explicat la líder de Ciutadans a l’Ajuntament al diario.es, es tracta de “diversos errors” que atribueix al seu equip, que és qui es va encarregar de facilitar la informació biogràfica al consistori. En aquest sentit, diu que ja ha demanat a l’Ajuntament que ho modifiqui.

Aquest cas s’ha fet públic després que la setmana passada l’alcaldessa, Ada Colau, va demanar disculpes a la Universitat de Barcelona perquè en una entrevista va explicar que, quan va estudiar Filosofia a la UB, una alta directiva d’una multinacional li va oferir “acabar la universitat fàcilment”.